Nisam stigla da ti kažem koliko te volim: Oproštaj od supruga koji se zapalio, komšije progovorile o svađi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nisam stigla da ti kažem koliko te volim": Oproštaj od supruga koji se zapalio, komšije progovorile o svađi (FOTO)

G. M. iz okoline Petrovca na Mlavi polio se benzinom i zapalio u svom krevetu nakon navodne svađe sa suprugom, 10. novembra. Ona je od šoka završila u bolnici, a nesrećni muškarac je sedam dana kasnije preminuo u mukama na VMA u Beogradu.

Izvor iz istrage kaže da nije poznato oko čega su se supružnici posvađali, jer je prema iskazu supruge, u pitanju bila uobičajena bračna rasprava, kakvih je i ranije bilo u njihovoj kući. Njih dvoje, inače, nemaju zajedničku decu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali imaju po dvoje iz prethodnih brakova i ta deca su živela sa njima u kući.

Potresan oproštaj na Fesjbuku

Supruga se sa nekoliko potresnih poruka oprostila od supruga na Fejsbuku.

- Otišao si, ostavio iza sebe ljude, ljude koji te vole, ostavio si sve. Pomislila sam da uz tebe imam sve... Bio si mi povrh dece oslonac, jedino što usred pada pruži mi ruku i podigne me. Više te nemam i srce mi se slama, deo mene se raspada... Nisam stigla da ti kažem koliko te volim... Neka ti je laka zemlja, tugo moja.

U poslednjoj poruci, ona je napisala.

- Moram nastaviti dalje, ali, Bože, nemam snage. Znam da nisi tu, ali treba mi tvoj osmeh.

- On je nakon svađe sa suprugom besan izašao iz kuće, odnekud doneo kantu benzina, pa otišao u spavaću sobu. Tamo se poli, legao u krevet i zapalio se - priča sagovornik.

Prema njegovim rečima, brzo ga je zahvatio plamen po čitavom telu i počeo je da vrišti od bolova i doziva pomoć.

- Prestravljena supruga je uletela u sobu i, videvši supruga u plamenu, počela da kuka. Pokušala je da ugasi vatru.

Hitna pomoć je brzo stigla. Zbog težine povreda koje su zahvatile 60 odsto tela, lekari su ga odmah prebacili u Beograd, na VMA, a suprugu su u stanju potpunog šoka prevezli u bolnicu u Petrovcu na Mlavi.

Nažalost, muškarac nijr izdržao, pa je od posledica opekotina trećeg stepena preminuo 17. novembra u večernjim časovima na Odeljenju plastične hirurgije.

Meštani kažu da im nije jasno zašto se komšija zapalio zbog obične svađe, kada je problem mogao da reši na drugi način, kao i mnogo puta ranije.

- I mi u selu smo svi u šoku. Kako je njegovoj supruzi i deci, koji su prisustvovali užasnom događaju, ne mogu ni da zamislim - govori jedan meštanin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.