Nisam ni verovao da je to moguće! Vučić: Nisam ni sanjao kakvu lepoticu gradimo.

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2018, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nisam ni verovao da je to moguće! Vučić: Nisam ni sanjao kakvu lepoticu gradimo.

Ovo je predivan most

Nisam ni sanjao kakvu lepoticu gradimo, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju po otvaranju novog Žeželjevog mosta u Novom Sadu za kompletan sdaobraćaj.

Pročitajte i:

- Nisam ni verovao da je to moguće. I zato hoću da se zahvalim našem gostu komešaru Hanu - rekao je Vučić obraćajući se evropskom komesaru Johanesu Hanu, koji je, zajedno sa srpskim predsednikom, otvorio most.

- Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanem ovde i pogledam ovaj predivni most, više nego ikada mi je jasno da se ceo posao svodi na građenje mostova. Mostovi su uvek tamo gde se ukrštaju ljudske potrebe. Oni su nam danas itekako potrebnu. Ka budućnosti, ka ciljevima, uspešnim i vrednim ljudima - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić na otvaranju Žeželjevog mosta: Nisam ni sanjao kakvu lepoticu gradimo... (FOTO+VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Sep.2018

Nisam ni sanjao kakvu lepoticu gradimo, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju po otvaranju novog Žeželjevog mosta u Novom Sadu za kompletan saobraćaj Nisam ni sanjao kakvu lepoticu gradimo, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.