Niš: Uhapšen napadač na mladića sa antifašističkim natpisom na majici

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jun.2019, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niš: Uhapšen napadač na mladića sa antifašističkim natpisom na majici

Niška policija uhapsila je 33-godišnjeg ;N.R. zbog sumnje da je nožem ranio dvadestpetogodišnjeg mladića iz Negotina zbog toga što je nosio majicu sa natpisom "antifašista", saopšteno je danas.

Incident se dogodio 21. juna na Keju Kola srpskih sestara u centru Niša kada je najpre došlo do verbalne rasprave a potom i do tuče u kojoj su učestvovala još petorica mladića.

Policijа će, po nаlogu nаdležnog tužilаštvа, protiv N.R. podneti krivičnu prijаvu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zbog sumnje dа je izvršio krivično delo teškа telesnа povredа, а protiv četvorice Nišlijа, stаrosti od 21 do 25 godinа, krivičnu priajvu za učestvovаnje u tuči.

Povređeni mladić se oporavlja u niškom Kliničkom centru nakon što je u napadu zadobio povrede plućnog krila.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Uhapšen u Nišu zbog sumnje da je izbo momka s majicom "Antifašista"

Izvor: Radio 021, 24.Jun.2019

Niška policija uhapsila je 33-godišnjeg N.R. zbog sumnje da je nožem ranio dvadestpetogodišnjeg mladića iz Negotina zbog toga što je nosio majicu sa natpisom "antifašista", saopšteno je iz policije...Incident se dogodio 21. juna na Keju Kola srpskih sestara u centru Niša, kada je najpre došlo...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.