Niš: Dve žene i dve devojčice obile četiri stana iz kojih su ukrale devet miliona i nakit

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Avg.2020, 15:31

Niš: Dve žene i dve devojčice obile četiri stana iz kojih su ukrale devet miliona i nakit

Policija je u Nišu uhapsila dve žene i dve devojčice stare 14 i 15 godina zbog sumnje da su provalile u četiri stana u tom gradu iz kojih su ukrali oko devet miliona dinara i veću količinu nakita, saopšteno je danas.

Uhapšene su A.Đ. (23) i D.J. (35) koje su osumnjičene da su sa maloletnicama tokom avgusta polomile brave na ulaznim vratima četiri stana iz kojih su ukrali novac i nakit.

Osumnjičene su da su provalile u još jedan stan u Nišu, iz kog ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << nisu uzele, kao i da su pokušale da provale u još dva stana.

Pretresom kuće u kojoj su njih četiri neprijavljeno boravile u Staroj Pazovi, policija je pronašla četiri ručna sata i veću količinu zlatnog nakita.

Policija je u kući zatekla M.N. kod koga je pronašla manju količinu marihuane, pa će protiv njega podneti krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje droga.

Osumnjičenima A.Đ, D.J. i M.N. je određeno zadržavanje do 48 časova i uz krivične prijave, biće privedeni nadležnim tužilaštvima.

Maloletnice su, uz krivičnu prijavu, privedene Višem javnom tužilaštvu u Nišu na čiji predlog im je sudija za prethodni postupak Višeg suda u tom gradu odredio pritvor do 30 dana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Dve žene i dve devojčice uhapšene zbog sumnje da su obijale stanove i ukrale devet miliona dinara

Izvor: Radio 021, 13.Avg.2020

Policija je u Nišu uhapsila dve žene i dve devojčice stare 14 i 15 godina zbog sumnje da su provalile u četiri stana u tom gradu iz kojih su ukrale oko devet miliona dinara i veću količinu nakita, saopštio je MUP Srbije...Uhapšene su A.Đ. (23) i D.J. (35) koje su osumnjičene da su sa maloletnicama...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.