Izvor: N1 televizija, 02.Mar.2021, 12:06

Ninić: Vučić pokušava da vrati na fabrička podešavanja Nebojšu Stefanovića

Advokat Ivan Ninić smatra da je saslušanje predsednika FSS Slaviše Kokeze u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala MUP-a Srbije, pokušaj stezanja obruča oko ministra odbrane Nebojše Stefanovića, koji je, prema izvorima Ninića, oformio moćnu finansijsku grupu koja operiše u poslovima ugostiteljstva, reketiranja, gradnji, kao i da je ona imala "aspiracije prema određenim funkcijama u budućnosti", što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić saznao i "vrlo je senzitivan i na samu pomisao da bi neko mogao da ga zameni". Dodaje da je ojačala frakcija u SNS koja nije ideološke prirode i da se ovde radi o sukobu dva biznis modela.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

U senci borbe protiv kriminala: Vučićevo vraćanje na fabrička podešavanja redova Stefanovića

Izvor: Radio 021, 02.Mar.2021

Već nedeljama unazad građani Srbije svedoci su još jednog od "udara" na organizovani kriminal u Srbiji. Priča o Janjičarima, Veljku Belivuku, radu državnih organa kao korisničke podrške kriminalnim klanovima metastazirala u tolikoj meri da je predsednik države Aleksandar Vučić najavio prikazivanje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.