Izvor: Nezavisne Novine, 20.Jul.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikšićanin uhapšen zbog izrade eksplozivnih naprava

NIKŠIĆ - Uprava policije Crne Gore saopštila je da su njeni službenici uhapsili šezdesettrogodišnjeg Nikšićanina M.P. nakon što je kod njega pronašla dijelove za izradu improvizovanih eksplozivnih naprava koje se aktiviraju mobilnim telefonom.

Iz crnogorske Uprave policije je saopšteno da su policijski službenici pretresom stana osumnjičenog M.P. pronašli i oduzeli elektronske komponente i dijelove, koji su, kako se sumnja, bili namijenjeni za izradu pet eksplozivnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << naprava.

"Sumnja se da su navedeni djelovi improvizovanih eksplozivnih naprava bili pripremljeni za povezivanje sa elektro-detonatorskim kapislama i eksplozivnim punjenjem, a aktivirali bi se daljinskim putem", navodi se u saopštenju.

U konsultaciji sa nadležnim tužiocem preduzimaju se dalje tužilačko-policijske mjere i radnje prema osumljičenom licu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikšićanin uhapšen zbog delova za daljinske bombe

Izvor: Mondo, 20.Jul.2018

Crnogorska policija je uhapsila šezdesettrogodišnjeg Nikšićanina, M.P, nakon što je kod njega pronašla delove za izradu eksplozivnih naprava koje se aktiviraju mobilnim telefonom...Foto: Mondo/Goran Sivački..Iz crnogorske Uprave policije je saopšteno da su policijski službenici pretresom stana...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.