Nikome NIJE JASNO šta je imao na umu: Telo MRTVOG DEČAKA pronađeno u dimnjaku NAPUŠTENE KUĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2020, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikome NIJE JASNO šta je imao na umu: Telo MRTVOG DEČAKA pronađeno u dimnjaku NAPUŠTENE KUĆE

Poslednji put viđen na putu do škole

Policija iz Ohaja veruje da je dečak koji je pronađen juče mrtav u jednom dimnjaku zapravo Harli Dili (14) koji je pre skoro mesec dana nestao na putu do škole.

- Ovaj rezultat istrage nije niko priželjkivao, ali... Barem sada porodica zna što se dogodilo - rekao je Robert Hikman, komandir policijske stanice Port Klinton.

Harli Dili poslednji put je viđen 20. decembra u Port Klintonu u jutarnjim satima, na putu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji vodi prema njegovoj školi. Policija je u potrazi pretražila više od 150 hektara područja, a u potrazi su korišćeni i helikopteri i psi tragači.

U ponedeljak su policijski službenici istražili vikendicu koja je bila u fazi renoviranja i u njoj su pronašli telo dečaka. Nije bilo znakova nasilnog ulaska u kuću.

- Pronašli smo Harlijev kaput i naočare na spratu kuće, pored dimnjaka. Zatim smo uočili njegovo telo koje je bilo zaglavljeno u dimnjaku - rekao je Hikman.

Obdukcija je izvršena u utorak, a rezultati su pokazali da se verovatno radilo o nesrećnom događaju.

- Izgleda da se Harli popeo na krov i ušao u dimnjak. Kada se našao u njemu, jakna i naočare su mu pale na pod, a on se zaglavio - objasnio je Hikman.

Nije za sada poznato zašto je dečak pokušao da uđe u dimnjak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.