Nikola Kojo bukvalno ispsovao Sašu Jankovića zbog Nebojše Glogovca; Janković odgovorio: Nikola, oružje si najličnije osvete

Izvor: Blic, 16.Feb.2018, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Kojo bukvalno ispsovao Sašu Jankovića zbog Nebojše Glogovca; Janković odgovorio: Nikola, oružje si najličnije osvete

Glumac Nikola Kojo podelio je danas na društvenoj mreži Tviter fotografiju koju je na Instagramu objavila supruge Saše Jankovića, a na kojoj je i pokojni glumac Nebojša Glogovac. Uz fotografiju, poznati glumac napisao je i objavu u kojoj nije štedeo lidera Pokreta slobodnih građana.

- Tako..nek se klanja sad u tvojoj montaži..nek doprinese tvojoj veličini! Kad je nuđeno da govori u kampanji: "Previše je nacionalan".MUP M - napisao je Kojo pored pomenute fotografije. Ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << potom, usledila je i druga objava.

- I ovo je sigurno bolje nego korišćenje mrtvih glumaca u "Zalupi vrata"...ipak je Glogi svežiji...a i džabe je? Jel' da? G..a jedna...- napisao je poznati glumac.

Uskoro je na ove objave reagovao i Saša Janković, navodeći da je Kojo "oružje najličnije osvete i da čini ljudsku nepravdu".

- Nikola, sreli smo se nekoliko puta u životu, pričali jednom, možda dvaput, površno. Ta mržnja nije stvarno tvoja, osoba koja ti je usadila nije ti prijatelj ništa više no što je danas meni. Oružje si najličnije osvete i činiš ljudsku nepravdu. Ta uloga te nije dostojna - napisao je Janković.

Inače, Nikola Kojo podržavao je Pokret slobodnih građana, čiji je Janković lider, ali mu je kasnije uskratio podršku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

KOJO ISPROZIVAO JANKOVIĆE: Koristite mrtvog Glogovca! JANKOVIĆ: Nikola, ti si oružje tuđe mržnje

Izvor: Kurir, 17.Feb.2018, 00:54

Razočaran Kad je nuđeno da govori na opozicionim skupovima, nisu dozvoljavali jer je „previše nacionalan“, napisao Nikola Kojo na Tviteru

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.