Niko nije znao da je ministar: Momirović ležao u sobi sa pacijentima na čaju i popari

Izvor: B92, 29.Jul.2021, 11:14

Niko nije znao da je ministar: Momirović ležao u sobi sa pacijentima na čaju i popari

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović narednih dana će napustiti Užičku bolnicu.

U bolnici je proveo nekoliko dana nakon hitne operacija slepog creva.

"Ministar je delio sobu sa ostalim pacijentima. Juče je ceo dan proveo na čaju a danas je tek počeo da jede. Nijednog trenutka se nije bunio, niti je šta zahtevao. Zatečena sam koliko je ovaj čovek pozitivan i moram da naglasim da su mnogo zahtevniji bili drugi pacijenti koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nam dolaze iz regiona koji pokrivamo", kazala je za agenciju RINA Danijela Vasiljević, zadužena za odnose s javnošću Zdravstvenog centra Užice.

Momiroviću je pozlilo nakon obilaska trase budućeg auto-puta Preljina–Požega, zbog čega je prebačen u Užičku bolnicu, gde mu je izvršen hirurški zahvat.

Inače, Užička bolnica spada u veoma dobro opremljenu zdravstvenu ustanovu sve zahvaljujući velikoj donaciji države, istakao je direktor dr Miloš Božović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.