Izvor: N1 televizija, 30.Apr.2021, 19:31

Niko nije kažnjen za bakljadu po krovovima, ali protiv građana – 1.000 prijava

Tačno godinu dana prošlo je od kada je na krovovima zgrada širom Srbije izvedena akcija paljenja baklji i drugih pirotehničkih sredstava. I to u režiji grupa koje su ličile na navijačke, ali nikada nisu identifikovane. Nezvanično, bio je to pokušaj vladajućih struktura da se suprotstave tada masovnom protestu građana koji se nisu slagali sa drakonskim merama zatvaranja koje su bile na snazi. Neki od stanara u Beogradu podneli su čak i krivične prijave zbog upada u njihove zgrade, ali uzalud.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Niko nije kažnjen za bakljadu po krovovima, ali protiv građana – 1.000 prijava

Izvor: Danas, 30.Apr.2021

Tačno godinu dana prošlo je od kada je na krovovima zgrada širom Srbije izvedena akcija paljenja baklji i drugih pirotehničkih sredstava, i to u režiji grupa koje su ličile na navijačke, ali nikada nisu identifikovane, podseća N1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.