Nikada nećemo odustati da tražimo od Srbije

Izvor: B92, 19.Avg.2020, 11:26

"Nikada nećemo odustati da tražimo od Srbije"

Zagreb -- Potpredsednik hrvatske vlade i ministar branitelja Tomo Medved izjavio da Hrvatska od Srbije i dalje traži informacije o posmrtnim ostacima iz Domovinskog rata.

Kako je dodao, Hrvatska od toga nikada neće odustati.

"Nastavljamo s traženjem informacija od Srbije koje su nam bitne. Imamo saznanja da su formacije srpske vojske provodile ekshumacije iz primarnih u sekundarne grobnice i tražimo informacije gde su ostaci ekshumiranih", rekao je Medved novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uoči sednice užeg kabineta vlade.

Kaže da Hrvatska od toga nikada neće odustati.

"Mi svakodnevno provodimo iskopavanja, od Srbije tražimo informacije gde su ostaci žrtava", kazao je Medved, preneo je hrvatski portal Indeks.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.