Izvor: Piplmetar.rs, 12.Avg.2017, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikada, ali nikada nećete pogoditi koliko godina ima Sara, koja od svog čudnog tela zarađuje milione

Kada je imala svega 10 godina, Sari je dijagnostifikovan redak poremećaj, usled koga njeno telo nije sposobno da proizvodi kolagen. Ova bolest zove se Ehler-Danlos sindrom, a njena posledica je potpuno izborano telo koje vidite na Sari.
Njeno ime je Sara Gerts i ima 26 godina. Da dobro ste pročitali, 26 godina! Međutim, niko joj ne veruje, što je sasvim razumljivo.

A post shared by Sara Geurts (@sarageurts) on Jun 22, 2017 at 10:36am PDT


Ipak, Sara je >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << borac. Rešila je da, umesto da se zatvori i tuguje, iskoristi svoju specifičnost i pretvori je u prednost. Naime, Sara je manekenka, dakle zarađuje od svog tela.
Sari je bilo potrebno mnogo vremena da se pomiri sa svojim izgledom i prihvati ga.

A post shared by Sara Geurts (@sarageurts) on Aug 5, 2017 at 1:53pm PDT


Taj put uopšte nije bio lak.
,,Želim da poručim svima koji se bore sa ovim sindromom, ali i svima ostalima, da ste lepi baš takvi kakvi ste i da možete da postignete sve o čemu sanjate, bez obzira na sve,“ kaže Sara.

A post shared by Sara Geurts (@sarageurts) on Aug 6, 2017 at 1:42pm PDT


,,Svaka nesavršenost koju imate zapravo oslikava vas i priča vašu životnu priču, sve patnje i sav put koji ste prošli,“ poručuje Sara.

A post shared by Sara Geurts (@sarageurts) on Jul 21, 2017 at 1:34pm PDT


Danas, ova hrabra žena ima jednu važnu misiju. Bavljenjem modelingom, ona demonstrira svim ženama koje se osećaju nesigurno u vezi sa svojim telom da treba da prihvate sebe sa svim manama i da ne dozvole da im sumnja u svoj izgled uruši samopouzdanje.
Pogledajte sada i:
MOŽDA JE MLAĐI I OD VAS Nikada, ali nikada nećete pogoditi koliko godina ima ovaj frajer

Izvor: Likemag

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.