Nikad viđena Arkanova fotografija: Njegov sin podelio porodičnu uspomenu, DIRLJIVO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2018, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad viđena Arkanova fotografija: Njegov sin podelio porodičnu uspomenu, DIRLJIVO (FOTO)

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana na društvenim mrežama podelio je fotografiju iz detinjstva, koju javnost dosad nije videla.

Pored Vojina, na fotografiji iz 1988. godine nalazi  se njegov brat i sestra, majka Natalija i otac Željko. Arkan je u prvom braku sa Natalijom Martinović dobio četvoro dece, blizance Vojina i Nikolu i dve ćerke Mašu i Milenu.

Željko Ražnatović Arkan, koji je ubijen pre 17 godina u Interkontinentalu, imao je devetoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dece sa pet žena.

Iz dva braka dobio je šestoro dece, četvoro iz prvog braka s Natalijom Martinović, a dvoje sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Troje dece su mu iz vanbračnih veza

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.