Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Nov.2018, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nik Kejv podelio otvoreno pismo o tugovanju za sinom

Muzičar Nik Kejv objavio je otvoreno pismo o tome kako još oseća prisustvo svog sina Artura koji je umro 2015. u 15. godini.

Australijski umetnik odgovarao je na pismo obožavateljke koja je rekla da i dalje oseća "neku komunikaciju" s članovima porodice i prijateljima koji su nedavno umrli, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Kejv joj je odgovorio "Ako volimo mi tugujemo.. Osećam prisustvo svog sina svuda, iako on možda nije tu".

Artur Kejv umro je u Brajtonu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << u Velikoj Britaniji posle pada sa stene.

Nik Kejv je poznat kao vodeći pevač benda "Nick Cave and the Bad Seeds".

Kejv je objavio odgovor obožavateljki na vebsajtu koji koristi za komunikaciju sa svojim obožavaocima "The Red Hand Flies".

On je rekao da su ljubav i tuga zauvek isprepleteni, i da veličina tuge preplavljuje "naša minijaturna bića".

Rekao je da u tome postoji svaka vrsta ludila, duhovi, pojave u snovima i sve drugo što ljudi u svojoj patnji voljom sebi prikažu.

"To su dragoceni darovi koji su vredni i pravi koliko nam je potrebno da budu. Oni su duhovni vodiči koji nas izvode iz mraka", napisao je on.

Napisao je da stalno oseća Arturovo prisustvo.

"Čujem ga kako mi govori, kako me uči, daje mi uputstva mada možda nije tu", napisao je Kejv.

On je rekao da je dobro stvarati svoje duhove, prizivati ih i voljom ih oživljavati i govoriti im, jer oni nas vraćaju u svet iz koga smo izbačeni.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nik Kejv: Stalno osećam prisustvo sina Artura

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2018

Muzičar Nik Kejv objavio je emotivno otvoreno pismo navodeći da i dalje oseća prisustvo sina Artura, koji je poginuo 2015. kada je imao 15 godina...Australijski muzičar je odgovorio na pismo jedne obožavateljke koja je navela da i dalje oseća "neku vrstu komunikacije" sa članovima porodice i prijateljima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.