Nije znao da pliva, a video je da se dečak davi. Odmah je skočio u vodu, njegova odluka dugo će se pamtiti

Izvor: Telegraf.rs, 03.Mar.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije znao da pliva, a video je da se dečak davi. Odmah je skočio u vodu, njegova odluka dugo će se pamtiti

Policija grada Ferfilda u američkoj saveznoj državi Nju Džersi objavila je da je čovek koji je neplivač skočio u hotelski bazen u tom gradu i spasao od davljenja devetogodišnjeg dečaka.

AP navodi da su žena i muškarac bili na bazenu hotela "La kvinta in" sa njenih petoro dece koja imaju od jedne do devet godina, od kojih nijedno ne zna da pliva, kada se najstarije dete našlo pod vodom.

Muškarac je potrčao na recepciju po pomoć, da bi tada 37-godišnji Rendolf Tahada-Perez >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << iz Pensilvanije, koji se tu upravo prijavljivao i koji i sam ne zna da pliva, skočio u bazen i nakon nekoliko pokušaja uspeo da dođe do deteta.

Dečak je u stabilnom stanju, a policija je Tahadu-Pereza prozvala "gostujućim herojem".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.