Nije lepo vređati: Dodik pozvao Komšića da vidi tradicionalnu uniformu Vojske RS

Izvor: B92, 26.Maj.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nije lepo vređati": Dodik pozvao Komšića da vidi tradicionalnu uniformu Vojske RS

Banjaluka -- Milorad Dodik pozvao je hrvatskog člana Predsedništva BiH Željka Komšica da naredne godine dođe i vidi kako će izgledati proslava Dana Vojske Republike Srpske.

Dodik je pozvao Komšića da vidi kakva je tradicionalna uniforma VRS.

On je istakao da nije lepo da Komšić vređa tradicionalno vojnu uniformu, ali da to govori o njemu, prenosi RTRS, pozivajući se na Srnu.

"Svašta imam da mu kažem o ovome i poručim, ali moram reći niti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je gabarit niti kapacitet niti njega ko šta pita o tim uniformama", rekao je Dodik za Alternativnu televiziju.

Komšić je, gostujući na jednoj sarajevskoj televiziji pitao da li su tradicionalne vojne uniforme Vojske Republike Srpske "šubare i šajkače sa kokardom", te zapretio da će ljudi, koji obuku te uniforme, ostati bez posla, preneo je RTRS.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.