Nije bilo spasa, bili su smrskani! Ostala samo mrlja od krvi:Trešnjevac zavijen u crno zbog pogibije motociklista!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2018, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nije bilo spasa, bili su smrskani! Ostala samo mrlja od krvi":Trešnjevac zavijen u crno zbog pogibije motociklista!

Mladići su na mestu sudara preminuli

Velika tuga nadvila se nad vojvođanskim selom Trešnjevac odakle su Roland Sloboda (23) i Krištof Čikoš (17), mladići koji su u direktnom sudaru na motorima poginuli na licu mesta u blizini Kanjiže.

Velika tragedija dogodila se u subotu pre ponoći u Totovom selu, a tačan uzrok saobraćajne nesreće utvrdiće istraga. U Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti su potvrdili za medije da su tela poginulih mladića poslata na obdukciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u novosadski Institut za sudsku medicinu i izvor blizak istrazi je rekao da su motocikli na kojima su Sloboda i Čikoš poginuli bili neregistrovani.

Do udesa je došlo nedaleko, svega pedesetak metara, od Doma kulture u Totovom selu. U Mesnoj zajednici "Totovo selo" takođe su za medije potvrdili da se nesreća dogodila i da su nastradali mladići iz sela Trešnjevac.

- U subotu uveče je u Domu kulture bila rođendanska žurka jednog ovdašnjeg mladića. Čuli smo svi za strašnu tragediju i mnogo nam je žao, ali nismo upoznati sa detaljima nesreće - kažu u MZ.

Na Fejsbuk profilu sedamnaestogodišnjeg Krištofa Čikoša napravljena je memorijalna stranica, sećanje na nastradalog mladića. Njegovi najmiliji napisali su da se "nadaju da će oni koji vole Kristofa posetiti njegov profil u znak sećanja i da će slaviti njegov život".

Društvena stranica jasno pokazuje da je nastradali mladić bio veliki zaljubljenik u dvotočkaše, ali ga je nažalost, upravo jedan od njih odveo pravo u smrt.

- Strašno je ovo što se desilo. Svi smo u šoku. Koliko znamo nesreća se desila blizu Doma kulture, u ulici koja sporednim putem vodi prema Trešnjevcu. Još uvek se na putu vidi mrlja od ulja motora, pa čak i krvi. Mnogo nam je žao, oni su bili ipak suviše mladi i jako je tužno da ovako okončaju svoje živote. Ne znamo šta se zapravo dogodilo, osim što smo čuli da su bili na kros motociklima i da su išli jedan drugom u u susret, jedan je išao prema Trešnjevcu, a drugi od sela. Navodno su zakačili jedan drugog dok su se mimoilazili. Pričaju ljudi da je bilo strašno, da im nije bilo spasa - kaže meštanin.

Meštani su ispričali da su videli policiju i Hitnu pomoć na mestu nesreće, ali da su lekari mogli samo da konstatuju smrt motociklista.

- Motori su bili potpuno smrskani. Priča se da je jedan od mladića vozio bez svetala, ali sada se svašta priča. U selu je trebalo da bude slavlje, pošto je u nedelju seoska slava, ali umesto toga zavijeni smo u crno - rekao je naš sagovornik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.