Nigerijska policija spasla 19 devojaka primoranih da radjaju decu radi prodaje

Izvor: Beta, 30.Sep.2019, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nigerijska policija spasla 19 devojaka primoranih da radjaju decu radi prodaje

Nigerijska policija je saopštila da je spasla 19 trudnih devojčica i devojaka koje su bile otete i primorane da radjaju decu koja su potom prodavana.Policija Lagosa je navela da su žrtve i četiri bebe spasene na četiri mesta u tom najvećem gradu Nigerije.Žrtve koje su uglavnom iz istočne Nigerije, navele su da su da dodju u Lagos bile namamljene obećanjima posla kućnih pomoćnica.Dve osobe su uhapšene, a potraga za glavnim osumnjičenim je u toku, navela je policija.U Nigeriji mnoge bande drže devojke radi radjanja dece za prodaju, a mesta gde ih drže se nazivaju "fabrike beba".Policija je navela da cene jedne bebe ide od 830 do 1.400 dolara.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Nigerija: Otkrivena "fabrika beba", spasene trudnice i bebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2019

Nigerijska policija spasila je u 19 zatočenih trudnih devojaka i mladih žena koje su otete, silovane i primorane da rode bebe koje bi otmičari potom prodavali...Portparol policije Bala Elkana rekao je da su žene i četiri bebe spasene sa četiri lokacije u oblasti Lagosa. Žrtve takozvanih "fabrika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.