Ni jedan od ugovora iz 2009. godine ne da nije štetan

Izvor: Beta Video, 28.Avg.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni jedan od ugovora iz 2009. godine ne da nije štetan

BEOGRAD - Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas je podsetio da je pre 45 dana najavio da će biti hapšenja zaposlenih u njegovoj bivšoj firmi i RTS-u i to sa lažnim optužbama o navodnim ugovorima koji su naneli štetu RTS-u.``Tada sam pokazao papir koji je potpisao Dragan Bujošević, a u kome se kaže jasno da po mišljenjju svih stručnih službi RTS da ni jedan od ugovora iz 2009. godine ne da nije štetan nego su svi bili korisni i na njima je RTS ostvario profit``, rekao je Djilas. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Srbija najkorumpiranija jer je ova vlast ``ukrala sve što je mogla``

Izvor: Beta Video, 28.Avg.2019

BEOGRAD - Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilasje kazao da je Srbija najkorumpiranija jer je ova vlast ``ukrala sve što je mogla``, jer se ``kradu stotine miliona evra, ugradjuje po 60 posto u poslove i tendere za auto puteve i puteve, kupuju televizije državnim parama i na čudan...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.