Izvor: N1 televizija, 25.Jul.2021, 21:40

NewsMax Adria: I Miljković u iskazu pominjao da se viđao sa Vučićem i Vulinom

Marko Miljković, koji se nalazi u pritvoru pod optužbama da je kao član grupe Veljka Belivuka učestvovao u ubistvima i trgovini drogom, tvrdi da se sastajao sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom i predsednikom države Aleksandrom Vučićem, navodi se u delu njegovog policijskog iskaza u koji je NewsMax Adria imao uvid.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saradnik Veljka Belivuka u iskazu tvrdi da se viđao sa Vulinom

Izvor: Radio 021, 25.Jul.2021

Newsmax Adria navodi da je došao u posed iskaza Marka Miljkovića, glavnog saradnika Veljka Belivuka, koji tvrdi da se viđao sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom.

Nastavak na Radio 021...

Vulin je lično birao kuću u Ritopeku za sve užase, on je veza između Belivuka i Vučića

Izvor: Luftika.rs, 26.Jul.2021, 11:02

Marko Miljković, prvi saradnik Veljka Belivuka, koji je u pritvoru pod optužbama da je učestvovao u ubistvima i trgovini drogom, tvrdi da se sastajao sa ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom i predsednikom države Aleksandrom Vučićem.. U delu njegovog policijskog iskaza, u koji je NewsMax Adria...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.