Izvor: S media, 22.Maj.2013, 16:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme zahvatilo Šumadiju i jug Srbije, moguće i u Beogradu (VIDEO)

Nevreme sa kišom i jakim olujnim vetrom zahvatilo je delove Šumadije, a nepogode će u večernjim satima biti moguće i u Beogradu.

Dežurni prognostičar u Republičkom hidrometeorološkom zavodu je rekao da je večeras i u prestonici moguća nepogoda sa jakim pljuskom i olujnim vetrom, ali se ne može sa sigurnošću reći u kojim delovima grada i u koje vreme bi do nje moglo da dođe.

Olujno nevreme može, prema prognozama, da zahvati i ostale delove >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zemlje.

Branko Sparavalo iz METEOS-a kaže da je nevreme već zahvatilo Šumadiju, da su pogođene oblasti oko Valjeva i Kragujevca… U tim oblastima su jaki pljuskovi, a lokalno pada i grad.

Sparavalo kaže da oluja zasad zaobilazi Beograd, a da su trenutno u mestima zahvaćenim nevremenom velike količine padavina - veće od 20 litara po metru kvadratnom.

Pogledajte nevreme koje je danas zadesilo Ražanj.

(Mondo/ S media)

FOTO: Beta/ Saša Đorđević/ ilustracija

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.