Nevreme uništilo sve: Jezivi snimci, raste broj mrtvih

Izvor: B92, 04.Nov.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme uništilo sve: Jezivi snimci, raste broj mrtvih

Najmanje 17 osoba poginulo je u nevremenu koje je ove sedmice pogodilo Italiju, a u poplavi kod Palerma, na Siciliji, život je ovog vikenda izgubilo devet osoba

Italijanski državni radio javlja da je reka, nabujala od obilne kiše, u ruralnom području kod Palerma poplavila kuću, pri čemu je poginulo devetoro ljudi - članova dve porodice koje su zajedno provodile vikend.

Državni radio navodi da je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osoba preživela poplavu u subotu uveče čvrsto se držeći za drvo.

ANSA javlja da su dve osobe danas nestale u drugim incidentima nadomak Sicilije, nakon što je bujica ponela njihove automobile, među kojima i automobil lekara koji se uputio u bolnicu u Korleoneu.

Obilne kiše sručile su se na Siciliju, južno italijansko ostrvo, u subotu, nekoliko dana pošto su oluje pogodile veliki deo severne Italije, prenosi AP.

Italijanska agencija za civilnu zaštitu saopštila je da je u petak u udaru groma na Sardiniji poginuo turista iz Nemačke.

Kako prenosi Rojters, još jedna osoba, koju je pre nekoliko dana udario grom, preminula je u bolnici.

Većina je izgubila život zbog oborenih stabala.

Prema proceni Udruženja italijanskih privrednih kompanija, u nevremenu je uništeno oko 14 miliona stabala drveća.

Najveću štetu pretrpele su oblasti oko Venecije, gde su zbog odrona odsečena sela i putevi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

APOKALIPSA U ITALIJI Nevreme uništilo sve, snažni vetrovi srušili 14 MILIONA STABALA, strahuje se da će biti veći broj MRTVIH (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 04.Nov.2018

Najmanje 30 osoba poginulo je u nevremenu koje je ove nedelje pogodilo Italiju, a u poplavi kod Palerma, na Siciliji, život je ovog vikenda izgubilo 12 osoba.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.