Nevreme u ZG: Pljuštalo i grmelo, poplavljene ulice VIDEO

Izvor: B92, 28.Avg.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u ZG: Pljuštalo i grmelo, poplavljene ulice VIDEO

Jako grmljavinsko nevreme zahvatilo je poslepodne Zagreb. Uz grmljavinu je pljuštala kiša, padao je grad, a neke ulice su poplavljene, javljaju hrvatski mediji.

Kako navodi zagrebački portal "Indeks", nevreme će nakratko osvežiti Zagreb, jer temperatura od utorka ponovo skaču na više od 30 stepeni.

Zagrepčani javljaju da je kiša toliko jako padala da su neke ulice u Novom Zagrebu poplavljene. Poplavljen je i Trg Ivana Kukuljevića u naselju Špansko, dodaje se.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Mediji javljaju da je u pojedinim delovima Zagreba bio obustavljen saobraćaj.

Zbog nevremena u Zagrebu oglasili su se i vatrogasci tog grada koji su na Fejsbuku objavili sledeće:

"Provala oblaka u Zagrebu! Nevreme s grmljavinom nadvilo se nad grad, uz kišu pada i grad. Vatrogasci Zagreb primaju stotine poziva građana. Sve raspložive ekipe su na terenu. Molimo vas da broj telefona 193 zovete samo u krajnjoj nuždi i da najkrače moguće opišete Vaš problem. Znamo da je Vama 5 cm vode u dvorištu ili podrumu veliki problem ali prvo se rešavaju objekti javne namene, ulice i neposredno ugrožene osobe".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.