Nevreme u Srbiji: Kod Gornjeg Milanovca lopatama razgrću led

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2017, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u Srbiji: Kod Gornjeg Milanovca lopatama razgrću led

Jako nevreme, praćeno velikom količinom grada, zahvatilo je danas po podne selo Gornji Branetići, kod Gornjeg Milanovac.

Grad je pričinio veliku štetu na voću, ali i ratarskim kulturama, rekao je za Glas zapadne Srbije, Sreten Žižović iz zaseoka Trnaci.

Grad je bio veličine graška, a u pojedinim mestima i malo krupniji.

Obilni pljuskovi zahvatili su nešto posle 16 sati Čačak i Lučane.

U Čačku su zbog velike količine kiše bile poplavljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ulice, jer kanalizacija nije mogla da primi toliku količinu vode.

Kako se navodi na sajtu RHMZ, do kraja dana biće nestabilno vreme sa lokalnom pojavom vremenskih nepogoda sa gradom i olujnim vetrom.

U većini mesta očekuje se oko 20 mm kiše za tri sata, a na istoku i severoistoku Srbije obilne padavine.

Na području Beograda krajem dana i tokom noći pojava obilnih pljuskova i grmljavina sa količinom padavina oko 20 mm sa tri sata.

Obilna kiša pala je u Guči, ali kako pokazuju snimci objavljeni na društvenim mrežama, to nije preterano pokvarilo atmosferu na Saboru trubača.

the show must go on! #guca #trumpets #dancing #spanferkel #meat #guča

A post shared by Franzi Bechtold (@frau_grete) on Aug 12, 2017 at 7:45am PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Nevreme u Srbiji: Lopatama čiste led

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2017

Najavljivano nevreme stiglo je u Srbiju, obilna kiša prvo je zahvatila Guču, a velika količina grada pala je u Gornjem Milanovcu...Grad je pričinio veliku štetu na voću, ali i ratarskim kulturama, rekao je za Glas zapadne Srbije, Sreten Žižović iz zaseoka Trnaci...Grad je bio veličine graška,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.