Nevreme u Crnoj Gori: Poplavljene ulice, veći deo severa bio bez struje

Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Dec.2019, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme u Crnoj Gori: Poplavljene ulice, veći deo severa bio bez struje

Veliko nevreme pogodilo je danas Kotor i Tivat, a u tim gradovima pojedine ulice su bile poplavljene i zatvorene za saobraćaj.

Direktorat za vanredne situacije je saopštio i da je problema je bilo i sa rekom Rujelom u opštini Tuzi, a zbog izlivanja reke Cijevne u mestu Milješ saobraćaj je u prekidu.

Većina opština na severu Crne Gore bila je satima bez struje.

Ekipe su na terenu i još otklanjaju jedan broj aktivnih kvarova, rekli su iz Direktorata. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<

Kako se ističe ipak nije napravljena veća materijala šteta.

Oni su poručili da svi subjekti sistema zaštite i spašavanja i dalje aktivno prate stanje na terenu i spremni su da, u slučaju potrebe, reaguju svim raspoloživim sredstvima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.