Nevreme tutnji Srbijom, oštećena katedrala u NS VIDEO

Izvor: B92, 05.Maj.2017, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme tutnji Srbijom, oštećena katedrala u NS VIDEO

Beograd -- RHMZ je povukao hitno upozorenje za područje južnog Banata i delove Beograda zbog nevremena koje je bilo nad ovim delom Srbije oko jedan sat.

Nevreme je donelo grmljavinu, jaku kišu, lokalno i grad, a sporo se premešta na istok.

U Beogradu upozorenje je posebno važilo za istok grada i delove pored Dunava - Zvezdaru, Karaburmu, Višnjicu, Kaluđericu, Vinču.

Sat ranije nevreme je protutnjalo Novim Sadom, a kako javlja 021.rs, na ulicama je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mnogo leda posle grada.

Tanjug prenosi da je nevreme u tom gradu izazvalo probleme u saobraćaju, ali i štetu na katedrali u centru grada sa koje je otpao komad fasade. U pojedinim delovima grada, Petrovaradinu, Sremskoj Kamenici i Fruškoj Gori, padao je grad.

Nema za sada informacija o većoj šteti na usevima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.