Nevreme protutnjalo Srbijom: Čupalo drveće u Prokuplju, grad veličine oraha okovao Novi Pazar, u Ugrinovcima voda do kolena (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Press, 12.Sep.2017, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nevreme protutnjalo Srbijom: Čupalo drveće u Prokuplju, grad veličine oraha okovao Novi Pazar, u Ugrinovcima voda do kolena (FOTO) (VIDEO)

Kolika je šteta napravlјena, znaće se tek kada oluja prestane.
Foto: Tanjug
Veliko nevreme pogodilo je Srbiju! U Prokuplju je trenutno potpuni kolaps. Vetar ogromne jačine lomi drveće, a saobraćaj je gotovo nemoguć. Najgore je što je stiglo sasvim iznenada, pa je grad, s obzirom da je danas vašar prepun.
- Odjednom se smračilo i počelo da duva, a automobil ispred mene samo što >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nije razbilo drvo koje je palo na sred puta. Već deset minuta pokušavam da prođem deonicom od dve stotine metara - kaže jedan Prokupčanin.
Kolika je šteta napravlјena, znaće se tek kada oluja prestane, a nadležni savetuju da se bez preke potrebe ne izlazi napolјe.
Posle dva dana sa temperaturama iznad proseka za ovo doba godine, u Srbiju ponovo stiže zahlađenje.

U Kragujevcu je naprasno počela oluja, a vetar je toliko snažno duvao da su se ljudi odmah sklonili sa ulica.
Vetar koji je protutnjao Nišom oko 19.30 časova, iznenadio je i ugostitelje u centru grada, pa su tako suncobrani iz kafića završili na stazama za pešake.
Saobraćaj na putevima u Srbiji se zasad odvija nesmetano, ali prema najavama metereologa u večernjim satima i tokom noći očekuju se pljuskovi i kiša koja u pojedinim krajevima može uticati na bezbedno odvijanje saobraćaja, saopštio je AMS S.
Na naplatnim rampama i graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Pogledaj vesti o: Prokuplje

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Paraćin posle kiše, kao Majami posle Irme: Nezapamćeno jako nevreme čupalo drveće iz korena, oštećeni silni krovovi i automobili

Izvor: Press, 12.Sep.2017

Oluja je trajala petnaestak minuta i za to vreme Paraćin je izgledao kao Majami pred naletom uragana Irma. . Foto: Tanjug. Snažna oluja pogodila je između 19 i 20 časova paraćinsku opštinu.. Olujni vetar ogromne snage...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.