Neverovatno: Za četiri zaposlena 105 službenih telefona

Izvor: Press, 29.Nov.2013, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatno: Za četiri zaposlena 105 službenih telefona

Doskorašnji direktor preduzeća Mirko Ilić najpre je 2009. godine potpisao ugovor za 52 broja, a zatim je 2011. godine aneksom ugovora potraživao još 53 telefona.
Račun ove ustanove kulture je u blokadi od oktobra, a 105 brojeva telefona je isključeno od avgusta prošle godine.
- Centar za kulturu i obrazovanje je samo nosilac grupe brojeva telefona koje su koristili mnogi. Oni su dodeljeni i Mesnoj zajednici Donji Milanovac i JP za puteve i građevinsko zemljište i FK Poreč. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Svi su izmirivali račune do nekog perioda - kaže Ilić koji je potpisao ugovore sa “Telenorom”.
- Davali smo brojeve svima uz neku garanciju, ja sam bio taj koji je odlučivao. Naši radnici su brojeve davali i članovima porodice jer su bili umreženi - kaže Ilić.
Iz Mesne zajednice Donji Milanovac kažu da su brojevi telefona bili korišćeni i plaćani interno.
- To je bilo interno korišćenje telefona, radnicima Mesne zajednice su od plata odbijani računi za telefon i ukupne sume uplaćivane na račun Centra za kulturu i obrazovanje. Problem je nastao zato što su pojedini brojevi deljeni ljudima bez pokrića i garancije - smatra Ivan Morarević, sekretar MZ Donji Milanovac.
Na listi najvećih dužnika iz grupe brojeva telefona čiji je zvanični vlasnik Centar za kulturu i obrazovanje je Srđan Kaličanin, nekadašnji funkcioner FK Poreč.
- Srđan Kaličanin je napravio račun 160.000 dinara i to nije plaćeno - kaže Mirko Ilić.
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.