Neverovatna zainteresovanost za posao stjuardese u Er Srbiji

Izvor: Radio 021, 21.Feb.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverovatna zainteresovanost za posao stjuardese u Er Srbiji

Er Srbija danas sprovodi testiranja kandidata za posadu u avionima, a za planiranih 50 radnih mesta prijavilo se čak 1.700 kandidata, koji žele da budu stjuardese i stjuardi.

"U Hotelu Kraun Plaza gde se sprovodi testiranje i intervjuisanje kandidata, jutros nas je, na naše veliko iznenađenje, sačekala velika kolona mladih ljudi, njih čak 1.700", izjavila je PR kompanije Maja Gedošev.

Intervjuisanje kandidata se obavlja od jutros u osam sati i trajaće do večeras >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << do 19 sati. Kandidatkinje i kandidati koji su se prijavili na konkurs Er Srbije danas imaju intervjue na srpskom i engleskom jeziku, a oni koji prođu te, posle će imati i dodatne testove, rekla je Gedošev. Jedan od testova je i mogućnost kandidata da dodirne visinu od 210 centimetara, kako bi buduće stjuardese i stjuardi mogli da pomognu putnicima da smeste svoj ručni prtljag na predviđeno mesto u avionu.

Zbog velike gužve, kandidati koji danas ne budu stigli da budu intervjuisani biće naknadno, uveravaju iz kompanije. Ovde se radi o petom konkursu Er Srbije i ta kompanija je već zaposlila oko 300 mladih ljudi, podsetila je Gedošev i izrazila očekivanje da će Er Srbija, koja nudi dobre šanse i budućnost, zaposliti još mladih. Ona je podsetila i da je i Etihad ervejs u poslednje vreme zaposlio oko 600 mladih ljudi iz Srbije.

"Velika zainteresovanost za posao u Er Srbiji govori koliko je nova nacionalna aviokompanija danas jaka i poželjan poslodavac, zbog čega smo izuzetno ponosni", istakla je Gedošev.

Er Srbija, prema sopstvenim podacima, danas ima oko 40 destinacija na koje leti direktno i aviokompaniji je sve više potrebna posada da bi opslužili sve putnike, posebno imajući u vidu da se bliži i visoka sezona, pa Er Srbija želi da bude spremna da svojim klijentima obezbedi najbolju moguću uslugu.

Na konkurs su se javili mladi školovani ljudi, koji govore strane jezike, žele da putuju i upoznaju svet, a u Er Srbiji ističu da tragaju za ljudima "sa lepim i toplim osmehom koji će moći da ispune očekivanja i želje njihovih putnika".

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.