Neverica u opštoj bolnici u Leskovcu: Kuvar uhapšen na radnom mestu sa GOMILOM KOKAINA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2019, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neverica u opštoj bolnici u Leskovcu: Kuvar uhapšen na radnom mestu sa GOMILOM KOKAINA?

Radnik kuhinje u Opštoj bolnici Leskovac I. M. (32) godine uhapšen je danas na radnom mestu jer je policija kod njega pronašla oko 40 grama opojne droge za koju se sumnja da je kokain!

Kuvar je priveden nešto posle 14 sati, a zadržavanje od 48 sati određeno mu je oko 17 sati po nalogu Višeg tužilaštva u Leskovcu.

To je prvi slučaj da se droga pronađe kod zaposlenih u leskovačkoj bolnici. Zaplenjena droga poslata je na veštačenje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uhapšen kuvar leskovačke Bolnice zbog droge

Izvor: JužneVesti.com, 12.Feb.2019

Nakon što je prilikom pretresa kod kuvara Opšte bolnice u Leskovcu pronašla oko 40 grama droge, policija je uhapsila muškarca iz ovog kraja...Kako je potvrđeno Južnim vestima u policiji, akcija je u ovoj ustanovi sprovedena danas oko 14 sati, a uhapšen je 32-godišnji I. L. kome je određeno zadržavanje...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.