Nesvakidašnji slučaj u Srbiji: Hirurg imao S*KS sa pacijentima, snimao, a onda bacio BOMBU?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2019, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesvakidašnji slučaj u Srbiji: Hirurg imao S*KS sa pacijentima, snimao, a onda bacio BOMBU?!

Hirurg negira delo za koje se tereti

Pripadnici Policijske uprave u Boru, nakon više od mesec dana intenzivne potrage, lišili su slobode dr M.M. (57), hirurga koji ima privatnu ordinaciju, zbog sumnje da je 27. oktobra, na Svetu Petku, bacio bombu "kašikaru" u centru Donjeg Milanovca.

- Nakon analize DNK tragova, trag nas je doveo do dr M.M. – saznaje se od izvora bliskim istrazi.

– On negira delo, ali je i odbio da se podvrgne poligrafskom ispitivanju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon čega mu je podneta prijava zbog izazivanja opšte opasnosti i određen pritvor do mesec dana.

M.M. je poznat po tome što je, pre desetak godina, napustio Zdravstveni centar u Majdanpeku, jer je po nepotvrđenim informacijama, u svojoj ordinaciji imao instaliranu kameru koju je, nezvanično se saznaje, koristio radi snimanja intimnih odnosa sa pacijentima.

Kada je afera otkrivena, hirurg je, nakon okončanog radnog spora, dobio otkaz, napustio bolnicu i počeo da se bavi privatnom praksom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.