Nestao novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve

Izvor: N1 televizija, 14.Jun.2018, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve

Novinar Stefan Cvetković iz Bele Crkve noćas je nestao, potvrdilo je Beti nekoliko izvora iz Bele Crkve. Policija saopštila da je raspisala potragu, a da je o događaju obavešteno i nadležno tužilaštvo.

"Policijskoj stanici Bela Crkva noćas je prijavljeno da se u Beogradskoj ulici u Beloj Crkvi nalazi parkirano putničko vozilo marke 'polo' na kome su otvorena vozačeva vrata i upaljena svetla. Policijski službenici su odmah izašli na lice mesta, nakon čega ja utvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << da je reč o vozilu koje koristi novinar Stefan Cvetković, a koje je vlasništvo njegovog oca", navodi se u saopštenju.

Kako prenosi Beta, očevici su ispričali da je pronađen Cvetkovićev ručni sat sa pokidanom narukvicom.

Agencija Beta je pokušala da stupi u kontakt sa Cvetkovićem, ali su mu svi poznati mobilni telefoni bili isključeni.

Cvetković se proteklih godina u više navrata žalio da mu prete različiti političko-tajkunski moćnici.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.