Putevi Srbije: Izmenjen režim saobraćaja zbog radova na putevima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2020, 07:17

Putevi Srbije: Izmenjen režim saobraćaja zbog radova na putevima

Radovi na autoputu na petlji Nova Pazova na popravci oštećenog natputnjaka biće obavljeni u periodu od 21. avgusta do 30. oktobra, a u zoni radova iz pravca Novi Sad-Beograd saobraćaj će se preusmeravati sa leve na desnu kolovoznu traku. Tu će se odvijati dvosmerno voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu, a alternativni putni pravac je petlja Novi Banovci i petlja Stara Pazova.

Na deonici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Surčin - Obrenovac, u zoni petlje Surčin jug od sutra do l10. septembra obavljaće se radovi na zameni zaštitne ograde u razdelnom pojasu sledećom dinamikom:

Od 20. do 30. avgusta izvodiće se radovi u smeru od Obrenovca ka Surčinu i za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini od 100 metara.

Na deonici Zrenjanin - Klek od sutra će biti postavljena privremena saobraćajna signalizacija i oprema zbog radova na delu obilaznog puta oko Zrenjanina i izgradnje kružne raskrsnice. U toku izvođenja radova u ovoj fazi saobraćaj iz pravca Kleka ka Zrenjaninu biće preusmeren na dvosmerno odvijanje saobraćaja na pravcu Zrenjanin - Klek.

Na putu Sombor (Apatin) - Sombor (industrijska zona) 23. avgusta od 8 do 17 časova biće obustavljen saobraćaj zbog održavanja sportske manifestacije Somborman triatlon. Alternativni putni pravci -državni put I B reda broj 15 i državni put II A reda broj 107.

Na petlji Leskovac centar - Leskovac (Vlasotince), u blizini mesta Pečenjevce, završeni su radovi na presvlačenju kolovozu.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.30 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, teretna vozila čekaju 90 minuta, na Kelebiji takođe na izlazu iz zemlje čekaju 180 minuta, a na Batrovcima 120.

Na graničnom prelazu Šid na izlazu čeka se 60 minuta, koliko je zadržavanje i na prelazu Sremska Rača.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.