Nesreća u Ivanjici: Mašina radniku odsekla obe ruke do lakta

Izvor: B92, 06.Apr.2021, 22:52

Nesreća u Ivanjici: Mašina radniku odsekla obe ruke do lakta

Pedesetdevetogodišnji muškarac teško je povređen kada mu je na radnom mestu mašina odsekla obe ruke.

"Sve se dogodilo za samo nekoliko trenutaka, mašina mu je dohvatila ruke do predela lakta. Kolege su uspele da mu zaustave krvarenje i zahvaljujući brzoj intervenciji Hitne pomoći u svesnom stanju prebačen je u Opštu bolnicu u Čačku", rekao je za RINU jedan Ivanjičanin.

Međutim, ovo nije jedini težak slučaj koji se danas desio u Ivanjici jer se tokom večernjih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sati dogodila i saobraćajna nezgoda u naselju Senjak. Vozač pikap vozila udario je u stariju ženu koja je sa teškim povredama prebačena u čačansku bolnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

HOROR U IVANJICI: Mašina radniku odsekla obe ruke, a u naselju Senjak automobil udario ženu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2021

Muškarac (59) teško je povređen kada mu je na radnom mestu u Ivanjici mašina odsekla obe ruke....- Sve se dogodilo za samo nekoliko trenutaka, mašina mu je dohvatila ruke do predela lakta. Kolege su uspele da mu zaustave krvarenje i zahvaljujući brzoj intervenciji Hitne pomoći u svesnom stanju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.