Nepregledne kolone automobila na Gazeli u toku policijskog časa: Policija svima piše kazne (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepregledne kolone automobila na Gazeli u toku policijskog časa: Policija svima piše kazne (FOTO)

Uprkos činjenici da je policijski čas počeo u 15 sati, mnogi Beograđani su se zatekli na ulicama glavnog grada i zbog toga morali da plate kaznu.

Na Mostaru su zabeležene velika gužva i zastoj, a policija je kažnjavala svakog ko ne poštuje nove mere Vlade Srbije, piše Pink.

- Na Gazeli je nepegledna kolona automobila i pored činjenice da je policijski čas počeo u 15 sati, po najnovijoj odluci Vlade Srbije. Policija zaustavlja vozače. Kolona je sve do naplatne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rampe. Policija piše kazne svima koji su se zatekli na ulici. Ukoliko neko nema dozvolu, dalje neće moći – javlja reporter TV Pink.

U Srbiji je od danas, u sklopu mera koje je donela Vlada Srbije juče u borbi protiv korona virusa, zabranjeno kretanje vikendom posle 15 sati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOLAPS NA GAZELI Nepregledne kolone u Beogradu zbog nepoštovanja zabrane kretanja

Izvor: Blic, 29.Mar.2020

Mnogi Beograđani su se zatekli na ulicama glavnog grada, iako je policijski čas stupio na snagu danas u 15 sati. Na Mostaru su zabeležene velika gužva i zastoj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.