Nepoznati napadači ih izrešetali u autu: Vođa rakovičkog klana i njegov saradnik upucani u Barseloni!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepoznati napadači ih izrešetali u autu: Vođa rakovičkog klana i njegov saradnik upucani u Barseloni!

Krvavi obračun

Nebojša Stojković Stojke (40), vođa "rakovičkog klana" i njegov blizak saradnik Dejan Jusufović zvani Jusa Čupavi upucani su večeras u Barseloni.

Stojković i Jusufović se u beloj policijskoj knjizi o organizovanom kriminalu u Srbiji vode kao članovi takozvanog "rakovičkog klana".

Gang predvodi Nebojša Stojković Stojke, a glavni "biznis" im je trgovina narkoticima, pljačke i razbojništva.

Kako domaći mediji prenose, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oni su se nalazili u automobilu kada su nepoznati napadači na njih ispalili hice.

PUCNJAVA NA GRANICI RUMUNIJE I SRBIJE: Automobili PUNI MIGRANATA probili policijsku barijeru!

Novac stečen kriminalom uložili su u nekretnine i građevinske poslove.

U Beogradskom podzemlju se govorilo da su oni nastavak klana Zorana Uskokovića Skoleta. Prema policijskim saznanjima u tesnoj su vezi i sa crnogorskim kriminalnim ekipama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.