Neobičan angažman: Dejvid Bouvi udružio snage sa Sunđer Bobom

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neobičan angažman: Dejvid Bouvi udružio snage sa Sunđer Bobom

Poznati muzičar Dejvid Bouvi komponovaće muziku za mjuzikl "Sunđer Bob", zasnovan na istoimenom crtanom filmu, čija je premijera najavljena za sledeću godinu.

Oriental teatar u Čikagu najavio da će engleska rok ikona i predvoditi grupu muzičara koji će komponovati muziku za "Sunđer Bob mjuzikl", čija će premijera biti 7. juna sledeće godine.

U izradi pesama će učestvovaće i Sindi Loper, članovi hard rok benda Aerosmit, The Flaming Lips i pevač Džon >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ledžend.

Mjuzikl će se izvoditi mesec dana Čikagu, a potom prelazi na Brodvej, navelo je pozorište a prenosi AFP.

Od svog debija 1999. godine, "Sunđer Bob" je ostvario ogroman uspeh za dečju američku televiziju "Nickelodeon", i osvojio brojnu publiku, ne samo među decom, već i među odraslima.

Mjuzikl "Sunđer Bob" je drugi pozorišni projekat 68-godišnjeg Bouvija, koji se posle decenije 2013. godine vratio na scenu albumom "The Next Day". Naime, Bouve je napisao muziku za "Lazarus" čija će premijera biti u novembru u njujorškom pozorištu "Radionica".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.