Nemilosrdna španska policija šutira i čupa za kosu VIDEO

Izvor: B92, 01.Okt.2017, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemilosrdna španska policija šutira i čupa za kosu VIDEO

Katalonija danas glasa na referendumu za nezavisnost. Policija pokušava na sve načine da spreči glasanje, a nemilosrdno rasteruju okupljene birače.

Na snimku koji se širi društvenim mrežama vidi se kako je policija upala na jedno biračko mesto gde rasteruje birače šutirajući ih i vukući žene za kosu.

Povodom snimka oglasio se i osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž koji je pozvao predsednika Evropske komisije Žan-Klod Junkera da suspenduje Španiju iz EU. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Inače, u Kataloniji je otvoreno 73 odsto grasačkih mesta.

Policija je ispalila gumene metke na ulicama i oduzimala glasački materijal. Najmanje 38 osoba je povređeno.

Pročitajte još:

"Si" ili "no": Haos u Kataloniji, ima povređenih VIDEO

"Silom ušli i uzeli sve"; Policija ispalila gumene metke

U Kataloniji buka, tišina u EU

Osvanuli grafiti širom Vojvodine: "Vojvodina = Katalonija"

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nemilosrdna španska policija šutira i čupa za kosu

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2017

BARSELONA - Katalonija danas glasa na referendumu za nezavisnost. Policija pokušava na sve načine da spriječi glasanje, a nemilosrdno rastjeruju okupljene birače...Na snimku koji se širi društvenim mrežama vidi se kako je policija upala na jedno biračko mjesto gdje rastjeruje birače šutirajući...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.