Nemanja ide iza rešetaka nakon ubistva majke Stanojke: Nesrećna žena umirala satima, a on samo gledao u nju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2019, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemanja ide iza rešetaka nakon ubistva majke Stanojke: Nesrećna žena umirala satima, a on samo gledao u nju (FOTO)

Nemanja Milić (54) uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju majku Stanojku Milić (83) u porodičnoj kući u Beogradu.

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor Nemanji M. (54), osumnjičenom da je pre dva dana ubio majku Stanojku M. (83) u porodičnoj kući na Zvezdari.

Zločin se dogodio u subotu oko dva sata nakon ponoći u Volginoj ulici na Zvezdari.

Osumnjičeni je prethodno na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu rekao da će svoju odbranu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izneti naknadno tokom postupka.

Na teret mu se stavlja krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora.

U saopštenju suda se precizira da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je prema osumniičenom odredio pritvor do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će se kriti u slučaju boravka na slobodi, zbog osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i da bi mogao u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Protiv ovog rešenja osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe krivičnom vanpretresnom veću suda, u roku od tri dana od prijema rešenja.

Zbog sumnje da se radi o ubistvu, policija je izvršila pretres kuće, međutim, nije pronašla oružje kojim je zločin počinjen. Komšije porodice Milić kažu da su se oni skoro doselili u njihov kraj i u neverici su zbog zločina koji se dogodio.

- Pre par meseci Nemanja je iznajmio kuću u našem kraju i živeo kao podstanar, dok je Stanojka bila u domu za stare. Posle nekoliko nedelja on je svoju majku doveo u kuću kako bi brinuo o njoj - priča jedan od komšija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.