Izvor: RTS, 26.Sep.2022, 12:04

Nemački kancelar Olaf Šolc pozitivan na koronavirus

Kancelar Nemačke Olaf Šolc pozitivan je na koronavirus i nalazi se u izolaciji, saopštio je njegov portparol. Dodao je da ima blage simptome prehlade.
Nemački kancelar Olaf Šolc je dobio pozitivan test na koronavirus, saopšteno je iz njegovog kabineta, prenosi Zidojče cajtung.

Portparol nemačke vlade Štefan Hebestrajt rekao je da Šolc ima blage simptome prehlade i da je odmah otišao u izolaciju.
Dodao je da su javne aktivnosti kancelara otkazane, a da će putem interneta prisustvovati zakazanom sastanku sa premijerima nemačkih saveznih država. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Šolc pozitivan na koronu

Izvor: B92, 26.Sep.2022

Nemački kancelar Olaf Šolc pozitivan je na koronu i ima umerene simptome, javila je danas Televizija N, prenosi Rojters...Nemački kancelar se nalazi u izolaciji, potvrdio je njegov portparol...Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.