Nemački ambasador Aksel Ditman posle izbora: Nastavljamo da podržavamo Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2017, 19:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemački ambasador Aksel Ditman posle izbora: Nastavljamo da podržavamo Srbiju

Podrška Srbiji na njenom evropskom putu

U ambasadi Nemačke večeras je priređeno izborno veče, povodom parlamentarnih izbora za Bundestag, na kome je nemački ambasador Aksel Ditman poručio da će Nemačka nastaviti da podržava Srbiju na njenom evropskom putu, bez obzira na rezultat izbora.

Zvanice u rezidenciji mogu uživo da prate izveštavanja o projekcijama izbornih rezultata iz Berlina, a organizovana je i panel diskusija o ishodu izbora.

Gostima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u rezidenciji ponuđena je mogućnost simulacije glasanja, odnosno da daju svoj glas nekoj od nemačkih stranaka, a za one koji budu najbliži rezultatu predviđene su nagrade.

Prva nagrada je teniski reket sa potpisom Novaka Ðokovića, a druga kofer kompanije Lufthansa.

Prijemu prisustvuju brojne zvanice iz javnog i kulturnog života Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.