Nemačka štampa o samitu u Berlinu: Više od fraza o „dobroj volji“?

Izvor: Danas, 02.Maj.2019, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemačka štampa o samitu u Berlinu: Više od fraza o „dobroj volji“?

Da li je samit u Berlinu koji su sazvali Merkel i Makron bio fijasko ili prvi korak u evropskom preuzimanju inicijative za rešenje sukoba Beograda i Prištine? O tome komentatori nemačke štampe imaju različita mišljenja. Članak Nemačka štampa o samitu u Berlinu: Više od fraza o „dobroj volji“? se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Italija i Nemačka se pripremaju za slučaj međunarodnog konflikta

Izvor: Danas, 03.Maj.2019, 07:31

Između Italije i Nemačke vode se pregovori o pretvaranju političkog saveza u vojni savez i o obrazovanju zajedničke vojne komande u slučaju međunardonog konflikta. Članak Italija i Nemačka se pripremaju za slučaj međunarodnog konflikta se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.