Nema ništa od tog posla Vučić ŽESTOKO ODBACIO IDEJU o dvostrukom suverenitetu na KiM

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nema ništa od tog posla" Vučić ŽESTOKO ODBACIO IDEJU o dvostrukom suverenitetu na KiM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Srbiji nije ponuđeno ništa slično ideji o dvostrukom suverenitetu na severu KiM i da se tako nešto neće desiti ni u Berlinu.

- Podeljeni suverenitet je uvek nešto što je problematična pravna kategorija, a tzv. dvostruki suverenitet ne znam ni šta znači. Ali, niko mi to nije rekao, niko nam to nije ponudio i tako nešto se neće dogoditi ni u Berlinu - rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Beogradu.

Naveo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da je to izmislila jedna albanska novina.

- Ali, to izmisli jedna albanska novina i onda posle 15 dana da razglabamo o tome. Šta da radite. Nema ništa od tog posla - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić o dvostrukom suverenitetu: Ništa od toga!

Izvor: Mondo, 18.Apr.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Srbiji nije ponuđeno ništa slično ideji o dvostrukom suverenitetu na severu KiM, pa se tako nešto neće desiti ni u Berlinu...Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić.."Podeljeni suverenitet je uvek nešto što je problematična pravna kategorija, a tzv. dvostruki...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.