Nema blokiranih puteva, ministarka poručuje...

Izvor: Mondo, 12.Jun.2018, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema blokiranih puteva, ministarka poručuje...

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da iza blokada saobraćaja stoje politika i političari koji nemaju hrabrosti da izađu u javnost.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Ona ističe da je Vlada spremna da razgovara i rešava svaki problem.

"Ulice treba da služe građanima da se kreću, a putevi da vozila slobodno prolaze. Ovakvim protestima kažnjavaju se građani, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << su sa decom blokirani na više od 30 stepeni ili ne mogu da rade svoj posao. Sve to šalje lošu sliku o Srbiji, a Srbija nije takva zemlja", rekla je Mihajlović za TV Prva, navodi se u saopštenju ministarstva.

Ona je dodala da, prema podacima JP "Putevi Srbije", u 14 časova nema blokiranih državnih puteva.

Potpredsednica Vlade je naglasila da blokade imaju najmanje veze sa cenom derivata, već da su u pitanju politički zahtevi.

Evo zašto ne mora da pojeftini gorivo

"Nažalost, ti zahtevi nisu javni i ne možemo da vidimo ko su političari koji stoje iza tih zahteva, a bilo bi hrabrije da se pokažu da vidimo lik koji stoji iza ovih protesta", navela je Mihajlović.

Kako se dodaje, ona je rekla da je sigurna da Ministarstvo energetike radi određene analize i projekcije u vezi sa cenom derivata.

"O svakom problemu može da se razgovara i da se reši, ali ne ako je povod političke prirode", rekla je ministarka.

Laž je da je gorivo najskuplje,bitange i lopovi...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.