Nekoliko udruženja poljoprivrednika podržalo predložene izmene zakona

Izvor: Beta Video, 27.Nov.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoliko udruženja poljoprivrednika podržalo predložene izmene zakona

BEOGRAD - Predstavnici pet poljoprivrednih udruženja koja podržavaju predložene izmene Zakona o poljoprivrednom zemljištu ocenili su danas da su ta rešenja u interesu razvoja malih poljoprivrednih gadinstava i da sprečavaju zloupotrebu kod zakupa državnog zemljišta. Zlatan Djurić, predsednik unije koja okuplja poljoprivredne proizvodjače sa područja Sremske Mitrovice i Mačvanskog okruga je ocenio da je u izmenama Zakona dobro to što što se predvidja da se zemljište prodaje isključivo malim poljoprivrednim gazdinstvima, ističući da nije tačna tvrdnja da se zemlja prodaje strancima i tajkunima. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Izmene Zakona ne odgovaraju onima koji su uzurpirali državno zemljište

Izvor: Beta Video, 27.Nov.2015

BEOGRAD - ``Izmene Zakona o poljoprivrednom zemljištu ne odgovaraju onima koji su uzurpirali državno zemljište. Nijedan od poljoprivrednika koji su izašli na proteste ne obradjuje male površine, već su tu oni koji su uzuprirali velike površine državnog zemljšta. Oni gube privilegije da koriste...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.