Nekoliko minuta pre nesreće Dea je pozvala kolege sa TV Pink i rekla im DVE REČI, a onda su čuli UŽASNE VESTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2019, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekoliko minuta pre nesreće Dea je pozvala kolege sa TV Pink i rekla im DVE REČI, a onda su čuli UŽASNE VESTI

Voditeljka je prema poslednjim informacijama van životne opasnosti na VMA

Rano jutros, oko 6 časova, došlo je do lančanog sudara dva autobusa i tri automobila u kom je prema prvim i nezvaničnim informacijama, mladoj voditeljki koja je teško povređena u ovoj nesreći, amputirana ruka na licu mesta.

Do udesa je došlo tako što je Dea imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila voditeljka je pozvala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kolege na TV Pink i javila im da će kasniti na posao zbog udesa, a nekoliko minuta kasnije na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku.

Iako se prema prvim informacijama mislilo da su joj ruku amputirali lekari na mestu nesreće, to se nije dogodilo već je bez nje ostala kada ju je udario autobus.

i nema unutrašnjih povreda, a otkinutu ruku su lekari "stavili na led" i na sve načine pokušavaju da je spasu kako ne bi ostala bez nje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.