Neka se pazi Ajntraht: Jojić debituje u Frankfurtu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Feb.2014, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neka se pazi Ajntraht: Jojić debituje u Frankfurtu

Oslabljenu Borusiju očekuju dva meča sa istim rivalom, prvo u DFB kupu, pa u Bundesligi.

Čeka šansu: Miloš Jojić u Bremenu

 

Borusija je u subotu ubedljivo savladala Verder u Bremenu sa 5:1, ali u Dortmundu su preskupo platili ova tri boda. Trenera Jirgena Klopa ponovo je zabolela glava zbog povreda igrača. Listi povređenih na kojoj se već duže vreme nalaze naš Neven Subotić, Mats Humels, Ilkaj Gundogan i Jakub Blaščikovski sad su se pridružili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Marko Rojs i Sven Bender.

 

Na sreću, njihove povrede nisu tako teške, obojici je stradao butni mišić, očekuje se da Rojs pauzira dve nedelje, a Bender nedelju manje.

U svakom slučaju, neće biti na raspolaganju treneru Jirgenu Klopu za predstojeći meč u Kupu Nemačke protiv Ajntrahta u Frankfurtu, kao i bundesligaški duel sa istim rivalom za vikend u Dortmundu.

 

Dobra vest za Borusiju je da je Miloš Jojić, zimsko pojačanje iz Partizana, potpuno spreman. Trener Jirgen Klop ga je pohvalio za igru u prijateljskom meču sa Fortunom, pa ga je u Bremenu prvi put uvrstio u protokol za jedan susret u Bundesligi. Mladi Srbin je taj meč presedeo na klupi, a sad bi u desetkovanom timu svakako mogao i da debituje. Moguće već u Frankfurtu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.