Nedimović sa Izraelcima dogovorio investicije od 30 miliona evra

Izvor: Danas, 11.Okt.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedimović sa Izraelcima dogovorio investicije od 30 miliona evra

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović dogovorio je danas sa četiri izraelske kompanije iz sektora klanične industrije, prerade jagodastog voća i uzgajanja cveća, da investiraju 30 miliona evra u Srbiju, saopšteno je iz tog ministarstva. Članak Nedimović sa Izraelcima dogovorio investicije od 30 miliona evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Stiže investicija od 30 miliona evra: Izraelske kompaniju ulažu u srpsku poljoprivredu

Izvor: BKTV News, 11.Okt.2018

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislav Nedimović dogovorio je danas sa četiri izraelske kompanije iz sektora klanične industrije, prerade jagodastog voća i uzgajanja cveća, da investiraju 30 miliona evra u Srbiju...Nedimović se tokom posete Izraelu sastao sa predstavnicima...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.