Nedimović: U Jovanjici bio i nelegalan kivi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedimović: U "Jovanjici" bio i nelegalan kivi

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije Branislav Nedimović izjavio je "da je kompaniju "Jovanjica" iz Stare Pazove, čiji je vlasnik Predrag Koluvija uhapššen zbog uzgajanja kanabisa, ministarstvo kontrolisalo zbog izvoza voća 2015. godine i zbog sertifikata za organsku poljoprivrednu proizvodnju, 2018. godine".

Nedimović je, gostujući na TV Hepi, rekao da su još 2015. godine podnete prijave protiv vlasnika i odgovornih lica zbog izvoza kivija u Rusiju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je taj slučaj procesuiran.

"Vlasnik 'Jovanjice' bio je proizvođač i podneo je zahtev za proizvodnju industrijsko konoplje. Uradio je sve po proceduri da dobije dozvolu za to. Sada, gde je on zabrazdio usput ne znam, policija je uradila svoj deo posla, otkrila ga i uhapsila, a ostalo što je usledilo je sve zamena teza", rekao je Nedimović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.