Ne trebate se bojati ničega... Leskovčaninu je ukraden telefon, a njegov post na Fejsu ostavlja BEZ REČI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne trebate se bojati ničega..." Leskovčaninu je ukraden telefon, a njegov post na Fejsu ostavlja BEZ REČI (FOTO)

Na uređaju se nalaze važni poslovni podaci

Leskovčanin ne želi da lopova prijavi u policiju već da ga nagradi ako mu vrati telefon, jer se u njemu nalaze bitni poslovni podaci.

Ovaj Leskovčanin je ponudio “nagradu” od 5.000 dinara “poštenom lopovu” ukoliko mu on vrati telefon koji, inače, na slobodnom tržištu košta od 150 do 200 evra.

- Ne trebate se bojati ničega kada se vidimo i ako postupite u skladu sa moralnim načelima. Očekujem Vaš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poziv - zavapio je preko društvenih mreža Stanojlović.

Ne zna se da li je lopov uopšte video Stanojlovićev post koji dokazuje da nada još uvek u današnje (ne)vreme umire poslednja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.